130503 Kungabesök

Detta bildspel kräver JavaScript.

Så kom Dom. Vår kung och drottning. 

Som enda besök i Heby kommun besökte idag vår kung och drottning Ängsholmens gårdsmejeri utanför Harbo. Pontus och Linda Elvingson tog emot och guidade kungaparet runt gården.

Det var en upplevelse att vara med och se allt som händer runt omkring inför ett besök av kungen och drottningen. Jag tänker då på säkerheten – där fanns både vanlig polis och Säpo. Den kvinnliga Säpoagenten höll ständig kontakt på sina kollegor som följde efter bussen kungaparet färdades i och vi fick höra hur de kom närmare och närmare.
– Nu är det bara 3-4 kilometer kvar, sade Säpokvinnan och vi fick placera oss bakom avspärrningarna.

Kungen, fick vi höra efter besöket, var mycket intresserad att få mer kunskap om vattenbufflar och var kunnig i lantbruksfrågor. Drottningen som på olika sätt stödjer och visar intresse för människor med funktionshinder visade också detta vid sitt besök i Harbo.

 

Annonser

2 kommentarer till 130503 Kungabesök

  1. Hej Leif. Vi har inte en endaste skarp bild från Kungabesöket. Kan vi få en bild av dig till en peng? Vore kul att ha på tex hemsidan och i butiken. Känns lite knäppt att vi knappt har fotobevis av det stora som hände oss på gården:) /Linda E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s