130128

Idag var det ett måste att åka in och fixa ombesiktningen på bilen. Sista dagen annars körförbud. Nu låter det värre än det var. Felen var fixade för en tid sedan. Men eftersom det skulle bli mildare i början av denna vecka så väntade jag. Bättre att vänta vid Bilprovningen med +2 grader än -15. Tog med mig kameran utifall något spännande skulle hända. Stannade utanför Uppsala och tog den här vyn som vi sett så många gånger på väg till Uppsala. En disig dag som du ser.

Uppsala siluett

Vy över Uppsala från väg 272.

När jag väntade på min tur kom jag på att jag aldrig fotograferat någon gång vid bilbesiktningen. Har du gjort det? Tog en bild när mitt registreringsnummer kom upp. Bilen gick för övrigt igenom.

Nu är det min tur att besikta.

Nu är det min tur att besikta.

Hämtade Emmy vid bilparkeringen efter järnvägen i centrala Uppsala. Vi åkte till Gränby. Lämnade tillbaka ett par felinköpta stavar. På Gränby gjorde man reklam för att den 24 februari kan bli min drömdag.

En lycklig dag på Gränby.

En drömdag på Gränby.

Emmy bjöd på fika. Morotskakan satt fint. Vi står utanför Claes Ohlsons butik och jag ser en man i kassan. Det är hans hatt jag lägger märke till. Lite ovanlig. Tar en bild. Mannen går ut från butiken och när han vänder ryggen mot mig ser jag att han har ett kors på ryggen. Tar en bild på ryggen också. ”On the road för Jesus” står det. Förstår att mannen gillar motorcyklar och samtidigt vill vittna om sin tro.  Hade inte tänkt lägga ut bilden på mannen men så läser  jag på tidningen Dagens nätupplaga om motorcykelmässan i Älvsjö och att Church on Wheels var med och delade ut 1.200 biblar. Känner igen emblemet från mannen jag såg på Gränby.
– Det är ju Church on Wheels som den där mannen tillhör, tänker jag. Mannen jag fotograferade på Gränby. Lägger med en bild på bibeln som de delat ut. Här får du också adressen till deras hemsida om du är intresserad att läsa mer.

http://www.churchonwheels.se/

Kund på Claes Ohlson.

Kund på Claes Ohlson.

Church on Wheels.

Church on Wheels.

Church on wheels bibel

På Jesusmanifestationen i Stockholm brukar det vara kristna motorcykelgäng med. Pratade med en vid den senaste manifestationen i maj. Han berättade att han kom från Göteborg. Här kommer en bild på honom.

Motorcykel knutte från Göteborg.

Motorcykel knutte från Göteborg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s