130120

Gryning över Harbos runsten.

Gryning över Harbos runsten.

Jobbade natt och åkte hem strax efter 07.30. Äntligen börjar det bli ljust på morgonen när man åker från jobbet. Stannade till efter 272:an vid Harbos runsten strax utanför samhället. Tog en bild av gryningen. Man kan se att solen så småningom kommer att gå upp bakom skogen. Bilden togs 08.47 så det var fortfarande 43 minuter kvar till solen skulle gå upp 08.30.

På eftermiddagen gick Heidi och jag ut på en promenad. Det var växland nästan klarblå himmel och ymniga snöbyar. På Eklundavägen mötte vi en tjej som var på väg till hagen med sin häst. Tog några bilder.

Hästtjej på Eklundavägen.

Hästtjej på Eklundavägen.

Ingen har väl missat att det finns en hel del snöskotrar i våra trakter. Min svåger Johan hade för övrigt ett reportage om skoterklubben i Östervåla-Harbo i Västra Uppland. När vi gick efter 272:an från korsningen mot Rödjebro in mot samhället kom en skoter farande och korsande vägen. Drog upp kameran och tog en bild i alla hast.

Skoter korsar väg 272.

Skoter korsar väg 272.

På väg till Rylanders tog vi vägen runt Viby. Vid Guttorp såg jag månen mellan grenarna på en stor tall. Hade inte rätt objektiv men det blev i alla fall en bild.

Månen mellan några tallgrenar vid Guttorp.

Månen mellan några tallgrenar vid Guttorp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s